VALVULA GLOBI
VALVULA KONTROLLUESE
VALVULA SFERIKE
VALVULA PORTATIVE
VALVULA STOPUESE
VALVULAT FLUTUR
PASTRUES
KOMPENZATOR
Rr: Xhemil Fluku 19/a, 20000, Prizren, R.e Kosovės             Tel: +383 (0)49 68 78 78, +383 (0)44 11 90 93               edinson1@gmail.com, edinson@edinson-ks.com

Tė gjitha tė drejtat janė tė rezervuara © 2018 N.T. EDINSON Sh.p.k.
VALVULA BALANSUESE
VALVOLA E SIGURISE
VALVULA SOLENOID
AKUTATOR dhe REDUKTOR